Social Palace

Om Social Palace

 Vi har plads til alle dine vilde og vovede ideer. Uanset dit arrangement, så vil de små finesser samt de originale detaljer skabe en stemningsfuld oplevelse med kant og karakter. 

Vores team

Vores historie

Social Palace ApS er en familiejet virksomhed, som for første gang slog dørene op tilbage i december 2021. Vi er drevet af at skabe uforglemmelige minder, hvor vores gæster er det centrale omdrejningspunkt i oplevelsen.

At samle mennesker for at hylde det personlige samvær og skabe minder, er den altoverskyggende og motiverende katalysator for Social Palace ApS, og noget som har været vores drivkraft og inspirationskilde gennem hele projektets levetid.

Moderniseringen af vores 1000 m2 lokale bærer præg af en kreativ indretning med rene linjer, som skal bevirke til en afslappet atmosfære. Vi er drevet af en lyst til at skabe et univers der hylder mangfoldigheden, og med plads til den kulturelle diversitet, hvor gæstens ønske altid kan imødekommes upåagtet festens anledning.

Vi har stor erfaring med skræddersyet løsninger, hvor det kun er gæstens fantasi der sætter grænser. Vi ynder at tilgå behovsafdækningen med en professionel, serviceminded og kreativ tilgang, hvor vi imødekommer gæstens ønsker. Alt dette gøres for at personificere oplevelsen mest muligt, da ikke to fester er ens i vores optik. Vi kan samtidig bistå med løsninger baseret ud fra vores erfaring, hvis dette ønskes

Vi har allieret os med flere professionelle nationale- såvel som internationale samarbejdspartnere, som vil kunne tage del i at skabe den unikke ramme hos Social Palace ApS.

Vi vægter at skabe en relation til vores gæster, før-under og efter oplevelsen. Derfor praktiserer vi en åben og transparent dialog, som skal sikre en tryghed for vores gæster samt en ubekymret tankegang, så ens oplevelse kan nydes uden unødvendige forstyrrelser.

Vi glæder os til at skabe rammerne for dit næste arrangement.

Et kig ind i vores lokaler